Returnering

Reklamation og returnering

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten af de produkter du har modtaget, skal du kontakte os inden for 14 dage efter modtagelsen, så gør vi alt, hvad vi kan for at undersøge og finde en løsning.

Hvis dit krav er valideret af vores kvalitetssikringsteam, sender vi et genoptryk til dig så hurtigt som muligt eller tilbyder fuld refusion for den defekte ordre.

Farve konsistens
Vi gør opmærksom på at der bliver brugt de samme printmaskiner, papirtyper og arbejdsprocesser hos vores printpartnere for at minimere farvevariationer. Når det er sagt, er udskrivning en kemisk proces, og 100% konsistens kan ikke opnås. Flere faktorer påvirker farven, konsistensen og det endelige resultat: maskintype, maskinindstillinger, papirtyper, fugtighed i rummet, hvornår maskinen sidst blev rengjort, for blot at nævne et par eksempler. Farvevariationer, der kan opstå på grund af ovennævnte årsager, ligger inden for acceptable toleranceniveauer og er ikke dækket af vores kvalitetsgaranti.

Defekte eller beskadigede produkter
Hvis du modtager defekte eller beskadigede ordrer, såsom skader på de leverede produkter, fejl i antallet eller mængden af de leverede produkter eller manglende kvalitet af det leverede produkt, dækker vi omkostningerne ved den nye ordre. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet, ved forkert håndtering, ved tab eller anden skade forårsaget af køber eller anden.

Forkert adresse

Hvis du eller din slutkunde angiver en adresse, der anses for utilstrækkelig af kureren, returneres forsendelsen til vores printpartner og destrueres. Ønsker du at afgive en ny ordre med opdateret adresse, hæfter du for omkostningerne ved den nye ordre.

Inden en vare returneres skal Alcyone kontaktes, og modtage mail med foto og beskrivelse af skade/fejl med ordre nr.

Refusion


Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret


Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
 Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varen. Fortrydelse skal meldes til os senest 14 efter modtagelsen af varen. Meddelelsen skal gives pr. mail på alcyone.dk@protonmail.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde og returvarer modtages ikke pr. efterkrav eller til pakkepost.

v. Fysiske originale malerier og kunstværker

Reklamationsret og Fortrydelsesret

Hvis køb er sket direkte i mit Atelier, på et Galleri eller anden udstillingsvirksomhed er malerier købt som beset.

Dog tilbyder Alcyone fortrydelsesret hvis tilfældet er ude og I/du fortryder et maleri som er købt kun via beset af fotos via mail, sms o.lign. kan der ske en 14 dages bytteret eller tilgodebevis udstedes.

Returnering aftales med sælger og skal sendes/fragtes til flg. adr: Alcyone, Kirsebærvej 1, 4800 Nykøbing Falster, Denmark.

24 måneders reglen

Efter købeloven har du 24 måneders reklamationsret på alle varer. Det betyder du kan ophæve købet, hvis der er tale om en væsentlig fejl eller mangel. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller unaturlig skadeforvoldende adfærd, og at du ikke har udsat varen for større fysisk belastning, end den kan holde til.

Du skal kunne levere varen tilbage i "væsentlig samme stand", som den var ved leveringen, gerne i den originale emballage, dette er dog ikke et krav. Din mulighed for at reklamerer kan dog ophører før reklamationsfristen er udløbet, hvis varen ikke er beregnet til at holde i to år, eller varen ved naturlig brug er slidt op inden fristens udløb.

Sådan gør du:
Kontakt os hurtigst muligt, når du opdager et problem med en vare. Du kan ringe til os eller sende en e-mail til os. Når du kontakter os beder vi om følgende oplysninger: - Dit navn - Din adresse - Dit telefonnummer - Din e-mail - Fakturanummer - Hvilke vare det drejer sig om. Her beder vi dig opgive varenummer (det finder du på din faktura) samt varenavn. Endvidere beder vi dig naturligvis udførligt og detaljeret beskrive fejlen og/eller manglen ved varen. Ved e-mail beder vi dig venligst skrive "Reklamation" i emnefeltet.
Vi aftaler derefter, enten telefonisk eller via e-mail, den videre procedure.
Du vil herefter modtage en bekræftelsesmail med oplysninger om returadresse.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk også at få en kvittering for afsendelse, så pakken kan spores.