Privatlivspolitik

Persondata og sikkerhed

Vi følger naturligvis den nye persondatalov, og vi registrerer kun: Navn, adresse, telefon og e-mail ved køb i webshoppen. Ingen personlige oplysninger der registreres på Alcyone.dk vil på noget tidspunkt blive misbrugt, overdraget, solgt eller på anden måde gjort tilgængelige for tredjemand.

Eneste formål med efterfølgende opbevaring af ovenstående data er krav fra bogføringsloven til opbevaring af regnskaber i 5 år, hvorefter disse data bliver slettet. Opbevarede data vil ikke blive anvendt til andet formål end forsendelse af din vare og opfyldning af lovens krav.

Vi samarbejder også med en række andre virksomheder, der opbevarer og behandler data. Virksomheder behandler oplysninger udelukkende på vores vegne og må ikke bruge dem til deres egne formål.

Vi arbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger tilstrækkelig beskyttelse.

Hvis du skulle ønske, at følge Alcyone henviser vi til, at blive skrevet op til Nyhedsbrev på hjemmesiden eller følge os på vores Facebook eller på Instagram.

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev beholder vi dit navn og e-mailadresse til eneste formål er at sende Nyhedsmail ud.

Du kan til hver en tid kontakte Alcyone og bede om, at få oplyst hvilke oplysninger vi har på dig og om, at blive slettet fra vores nyhedsdatabase i hht. GPR lovgivningen.