Æteriske Olier fra dôTERRA

 

 

Æteriske olier er naturlige aromatiske forbindelser som findes i frø, bark, stængler, rødder, blomster og andre plantedele. De kan være både smukke og stærkt duftende. Hvis du nogensinde har nydt duften af en rose, vandret gennem en mark af lavendel, eller duftet til ny plukket mynte – så har du oplevet den aromatiske kvalitet af æteriske olier.

Æteriske olier kan løfte stemningen, berolige sanserne og fremkalde stærke følelsesmæssige reaktioner. Og samtidig går brugen af æteriske olier langt ud over deres duftende tiltrækningskraft.

Æteriske olier har været brugt gennem historien i mange kulturer på grund af deres medicinske og terapeutiske egenskaber. Moderne tendenser går i retning af en mere holistisk tilgang til egen omsorg, og voksende videnskabelige beviser for alternative behandlingsformer fører til en genopdagelse af de dybsindige fordele af æteriske olier.

Jeg har arbejdet i 8 år med æteriske olier og min kærlighed faldt på dôTERRAs olier for 2 år siden. Disse olier er verdens reneste og gennemgår en meget dybdegående sikkerhedskontrol for at sikre den bedste kvalitet. Her findes et link til kvalitetsrapporter på alle æteriske olie dôTERRA har fabrikeret www.sourcetoyou.com

80% af alle stikprøver af æteriske olier på markedet er urene. Enten fordi man fortynder dem eller fordi der er spor af giftstoffer eller sprøjtemidler. Oliernes healing til varig forandring er det altafgørende for effekten, at den enkelte olie har præcis den kemiske profil, som den ‘er født med’. Hvis olierne fortyndes eller blandes med giftstoffer bliver de reduceret til duft/parfume og har altså ikke samme effekt på kroppen som rene essentielle olier har.

Kontakt mig for nærmere olieinfo, vejledning, oliekonsultation eller hjælp til at signe dig op for, at blive kunde hos doTERRA.

Shop olier med 25% rabat via mit link her

Kontakt info: alcyone.dk@protonmail.dk

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort