Virksomhedskunst - hvad er det?

 

Hvorfor vælge Virksomhedskunst?

Alcyone v/Sofia Talulah har skabt et koncept for Virksomhedskunst hvor der skabes et kunstnerisk portræt udefra virksomhedens identitet såsom; specifikke produkter, ydelser eller arkitekturen. Oftes indgår brandet i kunsten såsom logoet og virksomhedens farver.

Et virksomhedskunst projekt  er en naturlig forlængelse af en virksomheds brandingindsats. Mange virksomheder får skabt kunst for, at kommunikere med kunder, offentligheden og samarbejdspartnere. De bruger kunst til at udtrykke deres værdier og promovere deres produkter.

Den mest oplagte brug af Virksomhedskunst eller Corporate Art er at promovere din virksomheds image. Al Virksomhedskunst er designet til at repræsentere virksomhedens værdier og identitet. For eksempel har mange virksomheder hyret en professionel kunstner til at skabe deres kunst.

Personligt firmakunst fremhæver og promoverer din virksomheds kerneværdier gennem smukke kunstværker skabt af en professionel kunstner. 

De endelige kunstværker kan bruges som udsmykning i f.eks. receptionen eller i mødelokaler. Endvidere kan det inkorporeres på merchandise produkter som f.eks. krus, postkort og plakater, - som personlige gaver.

Forestil dig din virksomheds kerneværdier eller -ydelser og -produkter blive fremstillet i en kunstnerisk udførelse. Forestil dig at den kunstneriske udførsel hænger i Jeres reception som det første alle jeres gæster og medarbejdere ser når de træder ind ad døren. At logoet indgår i kunstværket, farverne og hele Jeres brand bliver fremvist i noget så personligt og udtrykningsfyldt midt der på væggen.

Kontakt Sofia Talulah for en uforpligtende samtale ang. Virksomhedskunst for Jeres virksomhed.

 Kiss Technologies

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort